2013 | Jiné vize


Tagy (Více tagů oddělte čárkou):
Zakončení PAF 2013

Vyhlášení vítězů Jiných vizí

Během slavnostního zakončení 12. ročníku Přehlídky animovaného filmu bude předáno ocenění letošnímu PAF Kultu Ernestu Edmondsovi a na základě výroku mezinárodní poroty bude vyhlášen letošní vítěz soutěže Jiné vize. Udělena bude rovněž cena diváků, o jejímž vítězi můžete hlasovat po celou dobu festivalu do uren v Galerii Podkroví.

Tagy (Více tagů oddělte čárkou):
Jiné vize 2013

Projekce za přítomnosti kurátora

Projekce deseti vybraných českých snímků. Kurátorem sedmého ročníku soutěžní sekce Jiné vize je vizuální umělec, pedagog a kurátor David Kořínek. Vítěz vybraný mezinárodní porotou bude vyhlášen na slavnostním zakončení.

Tagy (Více tagů oddělte čárkou):
vize12_dort

Soutěž a kurátorský výběr Jiné vize se již sedmým rokem věnuje zpřístupňování a otevřenějšímu přijímání současné české audiovizuální tvorby, jež se nachází na pomezí výtvarného umění, videoartu a animace. Akceptována je jakákoliv klasická animace, práce s manipulovaným obrazem, textem, sekvencemi hraného filmu nebo záznamem performance apod. Očekávána je tedy práce s pohyblivým obrazem filmu a videa v nejširším možném uchopení.



 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

Aktivity PAFu v roce 2019 podpořili: Ministerstvo kultury České republiky, Státní fond kinematografie, Statutární město Olomouc a Olomoucký kraj a Praha 7.

Více v sekci Partneři